Kerstconcert bij Havezate

Kerstconcert bij Havezate

13 december 2021

Maandag 13 december 2021 zingt Jeugdkoor #Voices buiten bij de kerstboom voor de bewoners van Driezorg Woonzorgcentrum De Havezate.
Meander Kerstconcert

Meander Kerstconcert

15 december 2021

Woensdag 15 en donderdag 16 december begeleidt JSO de Vuurvogel schoolkoor Meander Vocaal o.l.v. Albert Dam en Jasper van der Deen. Beide concerten zijn uitverkocht. Als gevolg van de nieuwe maatregelen kunnen de kerstconcerten in de oorspronkelijke vorm helaas niet doorgaan. Er wordt gekeken naar alternatieven. Iedereen die een kaartje heeft gekocht, wordt tijdig geïnformeerd.
Nieuwjaarsconcert in Steenwijk

Nieuwjaarsconcert in Steenwijk

2 januari 2021

Zondag 2 januari | 15:00 uur | De Meenthe, Stationsplein 1, Steenwijk | €15 via www.demeenthe.nl. Na het toenemende succes van de afgelopen jaren gaan we het nieuwe jaar weer swingend in met pianist Harold Kooij en andere gasten!
Lenteconcert

Lenteconcert

19 maart 2022

Zaterdag 19 maart 2021 om 18.30 uur vieren we de lente in de Fontein, Stadshagen. Kom meegenieten van dit  jaarlijkse feestje van OpStreek, de Jonge Vuurvogel, Kinderkoor Konstantijn en Jeugdkoor #Voices.
Educatief Concert

Educatief Concert

20 april 2022

Op woensdag 20 april 2022 geeft Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel o.l.v. Albert Dam voor de 7e keer een groot educatief concert voor de basisscholen. Verteller Geert Broeren neemt de kinderen mee in dit prachtige muzikale sprookje van Sergej Prokofjev. Met dansers van Diff Dance Centre, dramaleerlingen van het Meander College en natuurlijk een actieve rol voor de kinderen in de zaal.…
Dodenherdenking in Ter Pelkwijkpark

Dodenherdenking in Ter Pelkwijkpark

4 mei 2022

Bij de 77e Dodenherdenking in het Ter Pelkwijkpark zorgen Jeugdkoor #Voices samen met Popkoor HoorHaar voor een sfeervolle muzikale omlijsting. Bij deze herdenking wilde de gemeente Zwolle extra aandacht schenken aan toenemend antisemitisme in de samenleving en zich specifiek richten op de jonge generatie.
Korenfestival Schiermonnikoog

Korenfestival Schiermonnikoog

11 juni 2022

Met veel plezier is jeugdkoor #Voices weer van de partij op het korenfestival op Schiermonnikoog. Klik hier voor meer informatie.