GEANNULEERD | Zwolse Maestro 2e editie

GEANNULEERD | Zwolse Maestro 2e editie

9 mei 2021

WIE WORDT DE NIEUWE ZWOLSE MAESTRO? Na een succesvolle eerste editie in 2019 met winnaar Rico, Ricardo McDougal, krijgt de Zwolse ‘Maestro’ een vervolg in 2021. Vijf nieuwe Bekende Zwollenaren hebben het lef om het voor het jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel te gaan staan. Ze binden de strijd aan om de titel ‘Zwolse Maestro’.I Locatie: De SpiegelTijd: 15.00 uur
GEANNULEERD | Korenfestival Schiermonnikoog *

GEANNULEERD | Korenfestival Schiermonnikoog *

5 juni 2021

Met veel plezier is jeugdkoor #Voices weer van de partij op het korenfestival op Schiermonnikoog. Ze treden op om 9.20 uur. Als het allemaal kan doorgaan natuurlijk. Eind april 2021 neemt de organisatie hierover een besluit. * gratis entree Klik hier voor meer informatie.
GEANNULEERD | Young Blue United *

GEANNULEERD | Young Blue United *

10 juni 2021

Dit concert wordt doorgeschoven naar 9 of 16 juni 2022. Een spetterende Zwolse Night of the Proms met klassieke meesterwerken, swingende pop/rock en melancholische close harmony. Dit zijn de ingrediënten voor een avondvullend programma. De uitvoering wordt gedaan door de ArtEZ pop/rockband, Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel en een koor van 150 leerlingen van verschillende middelbare scholen uit Zwolle en omgeving. Een avond…
Junioren Symfonieorkesten Spektakel in Archeon

Junioren Symfonieorkesten Spektakel in Archeon

13 juni 2021

De Jonge Vuurvogel is te zien op het 7e Junioren Symfonieorkesten Spektakel bij Archeon in Alphen aan den Rijn. Heel Archeon staat die dag bol van de jeugdorkesten, die op verschillende plaatsen in het park optreden. Ter afsluiting is er een groot optreden met alle deelnemers in de Arena. Voor meer info klik hier.
GEANNULEERD | Tournee Noord-Italië

GEANNULEERD | Tournee Noord-Italië

11 juli 2021

De tournee van JSO de Vuurvogel naar Noord-Italië kon in 2020 vanwege corona niet doorgaan en in 2021 helaas weer niet. Maar de plannen zijn klaar en als alles goed gaat vertrekken we in juli 2022 - in ons jubileumjaar - voor een serie concerten op prachtige festivals!