Lenteconcert

Lenteconcert

19 maart 2022

Zaterdag 19 maart 2021 om 18.30 uur vieren we de lente in de Fontein, Stadshagen. Kom meegenieten van dit  jaarlijkse feestje van OpStreek, de Jonge Vuurvogel, Kinderkoor Konstantijn en Jeugdkoor #Voices.
Educatief Concert

Educatief Concert

20 april 2022

Op woensdag 20 april 2022 geeft Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel o.l.v. Albert Dam voor de 7e keer een groot educatief concert voor de basisscholen. Verteller Geert Broeren neemt de kinderen mee in dit prachtige muzikale sprookje van Sergej Prokofjev. Met dansers van Diff Dance Centre, dramaleerlingen van het Meander College en natuurlijk een actieve rol voor de kinderen in de zaal.…
Dodenherdenking in Ter Pelkwijkpark

Dodenherdenking in Ter Pelkwijkpark

4 mei 2022

Bij de 77e Dodenherdenking in het Ter Pelkwijkpark zorgen Jeugdkoor #Voices samen met Popkoor HoorHaar voor een sfeervolle muzikale omlijsting. Bij deze herdenking wilde de gemeente Zwolle extra aandacht schenken aan toenemend antisemitisme in de samenleving en zich specifiek richten op de jonge generatie.
Korenfestival Schiermonnikoog

Korenfestival Schiermonnikoog

11 juni 2022

Met veel plezier is jeugdkoor #Voices weer van de partij op het korenfestival op Schiermonnikoog. Klik hier voor meer informatie.
Symphonica Stadshagen

Symphonica Stadshagen

25 juni 2022

De nieuwe datum is bekend! Symphonica Stadshagen zal op 25 juni 2022 plaatsvinden in het Twistvlietpark en ons Jeugdsymfonieorkest is erbij! In juli 2021 had eigenlijk de eerste editie moeten zijn, maar in goed overleg met de Gemeente Zwolle en de Veiligheidsdiensten is toen besloten het een jaartje uit te stellen. Inmiddels is de nieuwe datum door de gemeente goedgekeurd…
Tournee Noord-Italië

Tournee Noord-Italië

15 juli 2022

De tournee van JSO de Vuurvogel naar Noord-Italië kon in 2020 vanwege corona niet doorgaan en in 2021 helaas weer niet. Maar de plannen zijn klaar en als alles goed gaat vertrekken we in juli 2022 - in ons jubileumjaar - voor een serie concerten op prachtige festivals!