Wie, wat, waar?

18 mei beginnen we met een leuk zangproject. Klik hier voor de flyer.

VRIJ!  

Wat is vrijheid voor jou? We gaan op zoek naar ieders verhaal rondom het thema vrijheid, dat misschien wel actueler is dan ooit. Onze dirigenten Anne Doeleman en Suzan Westerveld laten je zien en ervaren hoe leuk samen zingen is en hoe je met elkaar je verhaal en je gevoelens kunt overbrengen. Je hoeft geen sterzanger te zijn, want we doen het samen! 

Vanaf 18 mei bouwen we met iedereen die mee wil doen aan ons verhaal over wat vrij zijn betekent en werken we aan het repertoire en de presentatie. Begin juli sluiten we af met een optreden in de binnenstad waar we een breed publiek willen trakteren op live-muziek!

Vanaf 10 mei gaan we 3 weken langs de scholen om iedereen enthousiast te maken. Is jouw school geïnteresseerd? laat het ons weten!

Seizoen 2021-2022

  • Bij voldoende animo start het kinderkoor (8-12 jaar) in september weer met wekelijkse repetities o.l.v. Suzan Westerveld. 
  • Contributie €150 per jaar

Volg ons ook op Facebook!

2 Reacties

  1. Anna Hoekstra

    Goedenavond,
    In deze “barre tijden” is dit waarschijnlijk een bericht om voor later te bewaren maar onze dochter Laura, van nu 10, geeft regelmatig aan graag te willen gaan zingen in een koor. Ze kan geen noten lezen en ik weet eerlijk gezegd niet zo goed of ze kan zingen maar wat ons betreft de moeite waard om het ooit eens te gaan proberen. Kunt u mij berichten zodra u weer proeflessen gaat doen? Alvast bedankt voor uw reactie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *