Hello Cello Dag 15 oktober 2022

Hello Cello Dag 15 oktober 2022

Hello Cello Dag is het educatieve programma van de Cello Biënnale dat kinderen en jongeren in het hele land laat kennismaken met de cello en met klassieke muziek. In Zwolle is dat op zaterdag 15 oktober 2022 bij Theater Odeon van Zwolse Theaters.
 
Hello Cello omvat het Hello Cello Orkest met 160 kinderen en jongeren uit het hele land, De Bestorming, ontwikkeld voor basisscholen, de Hello Cello Dagen in Eindhoven, Zwolle, Den Haag en Amstelveen, De Cello als Welkom (Hello Cello Orkest Groningen), het Hello Cello Leerorkest en nieuwe peuter- kleuter- en familievoorstellingen.
 
Het is een dag vol concerten, voorstellingen, workshops en masterclasses. Of je nu ervaren cellist bent of voor het eerst kennismaakt met de cello, iedereen is welkom! Doe mee en krijg je eerste cello les of kom genieten van de mooie klanken van de cello. Naast deelname aan de betaalde workshops, kan je ook als toeschouwer gratis een kijkje nemen
 
De Hello Cello Dag in Zwolle is een samenwerking tussen: Zwolse Theaters, Britten Jeugd Strijkorkest, de Vuurvogel Jeugdorkest, Celloschool Rataklop en ArtEZ Conservatorium. Deze dag is mede tot stand gekomen door: Prins Bernard Cultuurfonds – Jan van Zeijst-Muziekstudiefonds voor Drenthe en Overijssel, Fonds Amateurkunst Zwolle & Cello Biënnale Amsterdam.
 
Meer info, aanmelden en kaartverkoop via Zwolse Theaters
Geschreven doorHenriette Heeringa

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.