Vrienden

Stichting Vrienden van de Vuurvogel
De Stichting Vrienden van de Vuurvogel heeft een simpele doelstelling: financiële steun geven aan activiteiten van de orkesten, ensembles en koren van Stichting de Vuurvogel die niet kunnen worden bekostigd uit de gewone contributies. Daarbij valt te denken aan deelname aan festivals, extra studiedagen, tournees en openbare optredens waarbij geen toegangsprijs wordt gevraagd, maar die wel van belang zijn voor naamsbekendheid en ledenwerving.

Vriend worden?
Wilt u de Vriendenstichting dit seizoen steunen met een bedrag van €30, €50 of €250 en gebruikmaken van een of meer gereduceerde toegangsprijzen op onze concerten?

Wat krijgt u als Vriend?
€30 per jaar 2 vrijkaarten voor het Familieconcert op 24 november
€50 per jaar 2 vrijkaarten voor het Familieconcert op 24 november 1 kaart met 50% korting voor de concerten met een asterisk * op de concertagenda
€250 per jaar 2 vrijkaarten voor het Familieconcert op 24 november 1 vrijkaart voor alle concerten op de concertagenda

Klik hier voor meer informatie: VRIEND WORDEN VAN DE VUURVOGEL
Of stuur een berichtje naar de secretaris, Wim Jeelof.

ANBI
De Stichting Vrienden van de Vuurvogel is ANBI-geregistreerd. Hierdoor heeft u als begunstiger een aantal fiscale gunstige voordelen. Uw gift is welkom op rekeningnummer NL10 RABO 0159 6043 54 t.n.v. Stichting Vrienden van de Vuurvogel, Zwolle onder vermelding van ‘gift’ en uw adresgegevens.

Bestuur

Schermafbeelding 2018-05-31 om 11.55.30

Privacyverklaring

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *