Moederdagconcert De Vuurvogel met Wibi Soerjadi en Hugo Sloterdijk *

Moederdagconcert De Vuurvogel met Wibi Soerjadi en Hugo Sloterdijk *

Zondag 12 mei | 15.00 uur | De Spiegel, Spinhuisplein 14, Zwolle | kaartverkoop via Zwolse Theaters, prijs €12,50 inclusief consumptie / €7,50 voor kinderen t/m 12 jaar, met de mogelijkheid een arrangement met brunch of diner te boeken.

Wat is leuker: op moederdag bij je moeder op de bank ploffen…of op het rode pluche van Theater de Spiegel? Dat laatste toch! Daarom organiseren Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel en de Jonge Vuurvogel een gezellig concert voor alle moeders, bonusmoeders en oma’s. Zij worden getrakteerd op prachtige, lichtvoetige en vrolijke muziek én jonge talentvolle solisten. Maar ook met zeer ervaren pianisten. Niemand minder dan Wibi Soerjadi en zijn leerling, de 25-jarige Hugo Sloterdijk, spelen de sterren van de hemel. Deze moederdag gaan jullie genieten! Geef dus een kaartje voor dit concert cadeau en geniet van deze bijzondere middag.

Kaartverkoop via https://zwolsetheaters.nl/programma/moederdagconcert-vuurvogel

Maak moederdag compleet en kom voorafgaand aan het concert brunchen bij Koperen Kees. Laat u verwennen door diverse lekkernijen waaronder sandwiches, diverse zoete lekkernijen en uiteraard ontbreekt het muzikale entertainment niet. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen in de speciale kidsfoyer. Wij verwelkomen u graag vanaf 13:00 uur.

Geschreven doorAnita Middel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *