Clazz! Vuurvogel & JazzArt Orchestra *

Clazz! Vuurvogel & JazzArt Orchestra *

Zondag 31 maart | 15:00 uur | De Spiegel, Spinhuisplein 14, Zwolle | kaarten vanaf €15 incl. pauzedrankje en kinderen t/m 12 jaar €12,50 incl. pauzedrankje, verkrijgbaar via Zwolse Theaters.

Muziek is beweging, emotie en vertelt een verhaal. Aan de hand van thema’s als dans en film laten het JazzArt Orchestra en Jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel zien en horen dat klassieke muziek en jazz naast verschillen ook veel overeenkomsten vertonen. Wist u bijvoorbeeld dat (stoom)treinen al vanaf het begin op zowel klassieke als jazz componisten een bijzondere aantrekkingskracht hadden?

Laat je overdonderen door dreunende pauken, op de hielen zitten door zoevende saxen, opschrikken door knetterend koper en ontroeren door zingende strijkers, alles op heldere wijze aan elkaar gepraat door rasverteller Janpieter Boudens. Live tekenaar Gerard de Bruyne voorziet de wereld van klank op geheel eigen wijze van beeld. Clazz! gaat over ontmoeting, over grenzen heen kijken, van elkaar leren en samenwerken, een prachtige metafoor voor het echte leven! Clazz! is een samenwerking tussen Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel en het JazzArt Orchestra, met medewerking van zangeres Nathalie Schaap en Diff Dance Centre.

Gesponsord door:

Geschreven doorAnita Middel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *